Ugrás a tartalomhoz

Nyílt levél Kiss László polgármesterhez a Hajógyári-szigeten lévő játszótér haladéktalan felújításának ügyében.

Tisztelt Kiss László Polgármester Úr!
A III. kerületi Fidesz frakció nevében felszólítjuk Önt és Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy haladéktalanul kezdjék meg a Hajógyári-szigeten található használhatatlanná vált játszótér felújítását!
Az elmúlt években sem Ön, sem a fővárosi önkormányzat nem tartotta fontosnak, hogy a szükséges karbantartási és felújítási munkákat elvégezze az óbudaiak körében nagy népszerűségnek örvendő játszótéren. Az elhanyagoltság odáig fajult, hogy hosszú ideje a játszótér egyik fő attrakciója, a csúszdapark életveszélyessé vált, ezért lezárták azt a gyerekek elől. Rengeteg család használta a mára teljesen leamortizálódott játszóteret, ezért elkeserítő, hogy közel fél évtized alatt semmit sem tett a megújítása érdekében sem a kerületi, sem a fővárosi baloldali vezetés. Az elmúlt 5 évben Önök semmit sem tettek az Óbudán élőkért, egyetlen tevékenységük a kormánnyal szembeni értelmetlen politikai csatározás volt, eközben teljesen lepusztult és elhanyagolttá vált egész Óbuda-Békásmegyer.
Felháborító, hogy sem Önt, sem a főpolgármestert még a III. kerületi gyermekes családok sem érdeklik. Haladéktalanul kezdjék meg a játszótér felújítását!