Ugrás a tartalomhoz

Megemlékezés az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Március 14-én az Összefogás Óbudáért Egyesület megemlékezést szervez az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére. Március 15-én Békemenetet tart a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány. Az óbudai résztvevők számára gyülekező a Szentlélek téren 11 órakor.

Megemlékezés az Összefogás Óbudáért Egyesület szervezésében az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére március 14-én

Ünnepi beszédet mond: Bús Balázs, a Nemzeti Kulturális Alap alelnöke, országgyűlési képviselőjelölt
Időpont: 2022. március 14. hétfő, 18 óra
Helyszín: Czetz János emlékpark (1039 Budapest, Lékai bíboros tér)

 

 

 

Békemenet a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szervezésében március 15-én

A mostani helyzetben minden eddiginél nagyobb szükség van a közös összefogásra. A Békemenet jelentősége talán még soha nem volt olyan óriási, mint most, amikor a közvetlen szomszédunkban háború zajlik. Legyünk ott minél többen és mutassuk meg, hogy Magyarország a béke pártján áll, és nem hagyjuk, hogy felelőtlen cselekedetekkel belesodorjanak bennünket is a háborúba.

Gyülekező óbudaiak számára a Szentlélek téren
Találkozzunk március 15-én a Szentlélek téren, a Szentháromság szobornál 11:00 órakor. Vonuljunk onnan közösen, egy csapatként a Margit híd budai hídfőjéhez, csatlakozzunk ott a Békemenethez!

A menet tervezett útvonala: Margit híd – Szent István krt. – Nyugati tér – Bajcsy Zs. út – Alkotmány utca és Kossuth Lajos tér.

A részvételi szándékot kérjük 2022. március 08. (kedd) 12:00-ig jelezni az iroda@ujrainditjuk.hu e-mail címen vagy a 061 367-8791-es telefonszámon. Facebook-esemény»»»

Várunk Benneteket március 15-én a Szentlélek téren!