Ugrás a tartalomhoz

Kelemen Viktória

1975-ben születtem Miskolcon. Több mint egy évtizede élek Békásmegyeren, így jól ismerem a helyi problémákat, melyek megoldásában ma már nem csak önkormányzati képviselőként, hanem a Szociális területért, Egészségügyért, Lakásügyekért, valamint Civil és Kisebbségi ügyekért felelős alpolgármesterként is aktívan tudom Önöket segíteni.
Az elmúlt 5 évben a Szociális és Lakásgazdálkodási Bizottság elnökeként
is ezen dolgoztam: a kerület polgárai lakhatási feltételeinek javítása érdekében Lakásgazdálkodási Koncepciót alkottunk , számos szociális szolgáltatást indítottunk el, intézményeket bővítettünk. Szociológusként és szociálpolitikusként 4 évig szociális és egészségügyi feladatokat koordináltam az V.kerületben, mint az önkormányzat Népjóléti osztályának vezetője.
Az Óbudai Fidesz mellett tagja vagyok a Kereszténydemokrata Néppártnak, és az Óbudai Bölcsisekért Alapítványnak. Eddigi munkám során széles rálátást nyertem az ifjúság, a gyermekes családok, a fogyatékkal élők, a nyugdíjasok, a munkanélküliek és a nők problémáira. Jó és konstruktív kapcsolatot alakítottam ki a kerületi szociális intézményekkel és civil szervezetekkel. Fontosnak tartom, hogy az ember szeressen ott élni, ahol lakik, ezért a szociális biztonság megerősítése az egyik legfontosabb célom.